LUNDEN UJ LINDA-AF-G76 s. 10.3.2005
isä: Jerry
emä: 495 Gullros

emänisä: Volage
UJ Linda ensikkona, takakorkeus 139 cm
Poikimiset ja 305 pv tuotokset:
25.07.2007 7982 - 3,60 - 3,33 S (Dilligent) Lagace Yolli ET
UJ Linda ostettiin Ruotsista Leif Larssonilta samalla reissulla kuin Bäckens KM Stjärna. Suomeen saavuttuaan ei hieho näyttänyt aivan samalta kuin Leifin laitumella, jopa väritys oli mielestäni erilainen... UJ Linda on jäänyt jerrymäisen pieneksi ja kuivatekoiseksi ja kun vielä kiimat pelasivat erinomaisesti, niin päätettiin käyttää varmuuden vuoksi alkionkantajana. UJ Linda kantoi alkiota Lagace Trident Modaline x Dilligent, josta syntyi hieno sonnipoika. Poikaa tarjottiin keinosiemennykselle, mutta samasta yhdistelmästä oli jo ostettu yksi sonni, joten Yolli ET sai jäädä kotiin kasvamaan. Sillä on mukavasti vähän erilainen suku ajatellen omia eläimiämme, joten pojalle löytyy varmasti käyttöä vuoden päästä.

UJ Linda on aivan uskomattoman kesy ja rauhallinen lypsettävä. Se ei ole koko aikana tehnyt yhtään poikkipuolista liikettä, ei muuta kuin lypsylle - syömään - huilimaan, ja seuraavalla lypsyllä taas tavataan. UJ Lindan utare on hyvän näköinen ja maitoakin tulee sellaiset lähes 30 kg päivässä, paras koelypsy 30,7 kg.

6.4.2008
Maaliskuun kierroksella UJ Linda luokitettiin uudestaan ja se on nyt AF-G76. Myös takakorkeutta oli tullut mukavasti lisää ja tuo 139 cm alkaa tuntua jo ihan hyvältä. Huonoa on tässä vaiheessa se, että UJ Lindaa ei olla saatu vieläkään tiineeksi. Taitaa olla jo 5 siemennystä takana + tukikierukka ja vielä tämän jälkeen on käyty sonnilla. Jos ei tuosta sonnista tärpännyt, niin sitten alkaa olla konstit vähissä. UJ Linda on tosi kiva lehmä, hyväutareinen ja hyväkäytöksinen, joten mielellään sitä vielä pitäisi. Yritetään.

28.6.2008
UJ Linda sai 305 pv tuotoksensa täyteen kesäkuun koelypysyn jälkeen ja se on ihan kelvollinen. Utareterveys on myös ollut erinomainen, sillä keskisolut olivat vain 22. Suurin harmi on se, että lehmä ei ole edelleenkään tiine. Nyt on UJ Lindallekin kokeiltu Connia seitsemänteen siemennykseen ja jos ei sekään tärppää, niin sitten alkanee lähtölaskenta. Harmin paikka!

UJ Lindalle löytyi halukas ostaja, joka yrittänee vielä lehmän tiineyttämistä. Myytiin eloon 2.9.2008.