JOUKOLAN AIRAM-AF-GP80 s. 28.4.2008
takakorkeus 143 cm
isä: Kellcrest He-Man ET
emä: Joukolan Tötterö-AF-G76
emänisä: Joukolan Panos
Poikimiset ja 305 pv tuotokset:
26.07.2010 L (Poker) Marilie Hermione ET
Uskomaton mäihä: myös Airam teki lehmävasikan samasta alkioyhdistelmästä (Marilie T-B Midrya x Poker) kuin Altto! Pikkuinen Hermione on ihan eri värinen kuin sisarensa Harmony, mutta lupaavan pitkäkinttuinen sekin.

Airam on ensimmäinen he-manilainen, joka meillä on poikinut enkä kyllä moiti. Utare on kauniisti korkealle kiinnittynyt ja lehmä on todella viilipyttymäisen kiltti lypsettävä. Maitoa näyttäisi tulevan ihan riittävästi, ensimmäinen koelypsy elokuun alussa oli 26,3 kg ja heruminen on vielä meneillään. Miellyttävä tapaus kerta kaikkiaan!

25.10.2010
Olipa hienoa, että Airam sai heti ensimmäiseksi GP80-luokitustuloksen! Yves kehui erityisesti etukiinnitystä, keskisidettä ja utarekudosta, mitkä ovat tietysti tärkeitä ominaisuuksia. Huono juttu on se, että Airamilla oli ekassa näytteessä n. viikko poikimisesta tosi korkeat solut, mutta nyt lokakuun tarkkailunäytteessä solut olivat enää siedettävät 192. Loppukesän kovilla helteillä monilla lehmillä nousi solut ja tulehduksiakin oli useita lyhyellä aikavälillä, mutta Airamissa ei ole ollut näkyvää vikaa. Bakteerinäytettäkään ei ole tullut lähetettyä ja etenkin nyt kun tankkisolut olivat 101, ei inspiroi tehdä mitään ylimääräistä. Airamin koelypsyt ovat olleet ihan ok-tasoa 26,3 - 28,6 - 26,1 kg.Airam on osoittautunut tosi huomaamattomaksi tyypiksi, joka tavataan lähinnä vain lypsyaikoina. Airam on siemennetty kertaalleen ja kohta päästään tekemään tiineystarkastusta, josko olisi laakista tärpännyt.

29.12.2010
Tiine on ja eläinlääkärin mukaan vieläpä kaksoset tulossa. Airamin odotetaan siis poikivan Ideostarista 30.6.2011.