JOUKOLAN HULMU-AF-G75 s. 27.5.2010
takakorkeus 142 cm
isä: Kellcrest Lucas ET
emä: Palmu-AF-G79
emänisä: Rauhaniemen Ike
Poikimiset ja 305 pv tuotokset:
13.09.2012 L (Landscape x P.Edna ET) Joukolan B. Janis ET
20.1.2013
Hulmusta on odotettu äitinsä veroista lehmää, mutta taitaa olla aikaista sanoa vielä mitään tulevista ansioista. Hulmu kantoi Palmyra Dame Edna ET x Landscape alkiota ja riemuksemme punnersi maailmaan lehmävasikan! Hulmu on rakenteeltaan tasapainoinen, suoraselkäinen, mutta melko vahva-tekoinen. Utare on hyvin kiinnittynyt, hyvät vedinsijainnit ja maito virtaa nopeasti. Todella iso käyttöä haittaava vika on ollut se, että myös Hulmu on tarvinnut oksitosiinia maidonantiin. Lehmä on nyt kertaalleen siemennetty ja toivotaan, että mahdollisesti tuleva tiineys toisi apua tähän asiaan.

Hulmu on lypsänyt ihan kohtalaisesti, koelypsyt ovat olleet 32,4 - 29,8 - 27,3 - 23,9 kg. Oksitosiini-ongelma näyttäisi ehdyttävän turhan nopeasti, sillä Hulmusta näkee, että sillä olisi potentiaalia parempaankin tuotostasoon. No, jos ei lypsäminen kiinnosta, niin matkailua tiedossa.

31.3.2013
Hulmu luokitettiin ekan kerran helmikuun kierroksella tuloksella AF-G75. Hulmu on ilmeisesti päättänyt pysyä karjassa, sillä se tiinehtyi yhdellä yrityksellä ja niinkin hurjasta jämäsonnista kuin Kangassalon Kellistä, josta sen odotetaan poikivan 2.10.2013. Katsotaan nyt, riittääkö kärsivällisyys...

25.4.2013
Juu ei riittänyt. Hulmu pistettiin samaan kimppakyytiin Assi-Reganin, Y.Etevän ja Flipperin kanssa. Ei viitsitty ottaa riskiä, että seuraavakin lypsykausi menee oksitosiinipiikkien kanssa touhutessa. Olipa pettymys miten Hulmun kanssa kävi. Siitä nimittäin oltiin jo vasikkana sitä mieltä, että "tämä pidetään itsellä, koska se on Palmun vasikka". Mutta aina ei voi voittaa.