JOUKOLAN IDA-REGAN-AF-G75 s. 11.8.2011
takakorkeus 142 cm
Ida-Regan 1 x poikineena, ehkä "hieman" ylikunnossa.
isä: Oblique
emä: Rosayre Assi-Regan ET-AF-GP84
emänisä: BBB Kellogg
Poikimiset ja 305 pv tuotokset:
16.11.2013 6041 - 5,43 - 3,63 S (Kurhilan Bur Ivery)
12.11.2014 L (Perfect) Joukolan Lucy-Regan
31.12.2013
Ida-Regan on Assi-Reganin ainoa lehmävasikka ja olemme kovasti toivoneet, että siitä tulisi hitusen parempi lypsäjä kuin emästään ja ainakin näin aluksi tuntuu, että näin tapahtuu. Raameiltaan Ida-Regan olisi ihan näyttelyyn valmis, mutta valitettavasti etu-utare on ainakin näin alkulypsykaudesta sen verran sivulle pullea, että näyttelyyn ei ole asiaa. Ida-Regan poiki vaivattomasti reippaan sonnipojan ja sen jälkeen ovat lypsyhommat sujuneet kuin vanhalta lehmältä. Ida-Regan on todella kiltti ja vetimet optimaalisesti sijoittuneet, joten sitä kyllä lypsää ilokseen. Eka koelypsy joulukuussa oli 28,6 kg, mutta tästä on jo heruttu yli 30 kg:n. Todella mukava ensikko!

4.1.2015
Ida-Reganin ensikkokaudesta ei ole tullut paljon kirjoitettua, mutta eipä ole paljoa kerrottavaakaan. Kovin sitkeässä tuntuu olevan emän lyhytmaitoisuus, Ida-Regan nimittäin alkoi vähentää maitoaan ripeästi heti tultuaan kantavaksi. Yllä olevassa ensikkokuvassa näkyy hyvin kuinka ruoka on tarttunut nahan alle sen sijaan, että olisi muuttunut maidoksi. Mitään muuta miinuspuolta ei toistaiseksi ole lehmässä havaittu. Se oli koko lypsykauden täysin terve, tiinehtyi kerrasta ja vieläpä seksatusta, joten tässä ei voi muuta kuin odottaa tuotosparannusta tulevalta kaudelta. Ida-Regan poiki myös toisella kerralla vaivatta ja teki tilauksen mukaisen lehmävasikan Perfectistä. Jospa sitä pitkämaitoisuutta nyt saatiin jälkeläiseen. Tämä kakkoskausi on taas alkanut lupaavasti ja ensimmäinen mitta joulukuun alussa oli 40,3 kg, mutta katsotaan mitä tapahtuu, kun lehmä (toivon mukaan sentään) saadaan uudestaan tiineeksi.

13.5.2015
Ida-Regan ehti tehdä aika mukavan alkulypsykauden ja tiinehtyä kerrasta, mutta sitten eräänä päivänä huomattiin lehmän olevan kiimassa ja kopelointi varmisti asian: luonut tiineytensä. Tuossa vaiheessa Ida-Regan oli jo vähentänyt sen verran tuotostaan, että päätös oli helppo tehdä, tämä on nyt nähty ja lehmälle teuraskyyti. Iso komea lehmähän Ida-Regan oli, mutta lyhytmaitoisuus on sen verran ikävä ominaisuus, että muuta vikaa ei lehmään saa tulla. Kunhan nyt Ida-Reganin erittäin näyttävä tytär olisi tuotosominaisuuksiltaan parempi. Sitten olis jo aika hyvä.